Extension of existing conservatory and addition of an entrance conservatory

The clients key requirements were to be able to accommodate more guests in the dining area and to make access into the guest house easier.

The solutions proposed were to extend an existing conservatory at the rear and to provide a new entrance conservatory with a lowered threshold for access. Whilst assessing the practicalities of converting the entire loft space, it was suggested that a more convenient and cost effective way of creating even more space would be to utilise the area under the existing and proposed extended conservatory. 

The client now has extra accommodation in the loft space together with extra space under the conservatory in addition to what was asked for. 

Project Photos

Click on any of the project images below to see a larger version.

  • Front Elevation  » Click to zoom ->

    Front Elevation

  • Plan and Section  » Click to zoom ->

    Plan and Section

  • Side Elevation  » Click to zoom ->

    Side Elevation

  • Section  » Click to zoom ->

    Section